L’Ajuntament de Betxí inicia el canvi de contenidors de de residus sòlids urbans de la localitat

946

El desplegament dels nous recipients s’inclou dins del nou contracte de recollida de fem que entrarà en vigor el pròxim 1 de març

Castellón Información

Hui ha començat la instal•lació dels nous contenidors de recollida de residus sòlids pels carrers de Betxí. La renovació dels recipients suposa l’inici del desplegament de les condicions que el consistori ha aconseguit en el nou contracte que entrarà en vigor a partir de l’1 de març.

En concret, es col•locaran un total de 224 contenidors de 1000 litres de capacitat. Així mateix, hi ha algunes unitats especials per a persones amb mobilitat reduïda, que s’han situat en diversos punts estratègics del casc urbà. Els nous contenidors, de color gris front al verd anterior, incorporen a més a més una sèrie d’instruccions als ciutadans per conscienciar-los dels horaris de recollida i, sobretot, de dipòsit, per evitar que es llancen deixalles fora de la franja permesa.

“Després de molt de treball en la redacció del plec de requisits, ara és el moment de fer realitat el nou contracte de recollida del fem, que suposarà unes millores importants per a la població”, apunta Alfred Remolar, l’alcalde de Betxí. “En les pròximes setmanes s’implementaran les condicions que oferiran als veïns millors prestacions per poder gestionar els residus i informar-los per respectar les normes i horaris de retirada del fem”.

Cal destacar que cinquanta dels nous contenidors comptaran amb un sistema d’enganxament per evitar que es desplacen en temporals de vent com els que hem tingut recentment i poder minimitzar d’esta forma alguns incidents i problemes en el trànsit rodat. Així mateix, es col•locaran tres contenidors de plàstic més en determinats punts de la població per reforçar la separació en origen.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací