Betxí posa a disposició dels veïns un bus per a participar en les festes de la Magdalena

912

Els bitllets per a cada viatge es poden adquirir a la biblioteca al preu de 2,5€

Actualitat Diària

Un any més l’Ajuntament de Betxí organitza el bus de la marxa a les festes de la Magdalena de Castelló a través de la Regidoria de Joventut. D’esta forma, el dissabte dia 23 i el dissabte 30 un total de sis autobusos d’anada i set de tornada possibilitaran el trasllat massiu dels veïns del municipi per veure les festes majors de la capital castellonenca.

Segons la regidora de Joventut, Mireia Martín, “amb el bus de la marxa intentem que la gent de Betxí vaja de forma segura a les festes de la Magdalena i que puga compaginar la festa i la diversió amb la seguretat en el trajecte”. Segons Martín, “esperem que, com tots els anys des de que ho fem, la convocatòria siga tot un èxit de participació”.

Enguany s’han avançat els horaris sensiblement, segons les necessitats detectades en anteriors cites. D’esta forma, cal recordar que, al preu de 2’5€ per trajecte, els horaris d’eixida cap a la capital seran a les 11:30h, 13:00h i 20:00h, mentre que els de tornada seran a les 24:00h, 3:00h, 4:30h i 6:00h. Els tíckets es poden adquirir a la Biblioteca Municipal o el mateix dia en l’autobús segons la disposició que hi haja.

Des que l’equip de govern de Bloc-Compromís va entrar al consistori, ja és habitual la disponibilitat dels trajectes en autobús a les festes majors de Castelló per poder gaudir de les festes de forma més segura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací