Betxí ampliarà les terrasses del bars i restaurants sense cap càrrec econòmic

670

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Betxí ha pres la iniciativa en matèria econòmica i laboral per permetre, a partir dels pròxims dies, que els bars i restarurants de la localitat puguen ampliar les terrasses concedides sense cap càrrec econòmic mentre dure l’estat d’alarma. Amb esta mesura, el consistori intenta que l’hostaleria comence a retornar a una normalitat que s’hauria de fer efectiva a l’estiu.

L’ampliació de les terrasses serà efectiva amb l’informe favorable de la policia local i en alguns casos fins i tot suposarà doblar la superfície actual d’algunes d’elles, sempre i quan no entrebanquen el pas dels vehicles i dels vianants.

Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha apuntat que «en els pròxims dies entrarem en un nou escenari de desconfinament i per això hem de tirar endavant totes les mesures possibles per tal que la recuperació econòmica i social siga el més ràpida possible». A més a més, Remolar ha informat que «estem preparant una sèrie de mesures econòmiques per ajudar els col·lectius que més han patit esta crisi».

Betxí és un dels municipis que compta amb més bars per habitant, ja que ronda els 30 establiments de restauració.   S’espera que l’ampliació de les terrasses supose i les ajudes previstes suposen un impuls important per al sector.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací