Betxí acudeix a Fitur per primera vegada per refermar la Transbetxí i el patrimoni local com atractius turístics

915

El municipi programa reunions amb agents turístics per a posar en valor elements com el Palau o la riquíssima gastronomia local i edita una guia local i aprofita l’expositor de Diputació

Actualitat Diària

La localitat de Betxí ha decidit tindre presència en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) per primera vegada per a afermar i promocionar els seus principals atractius locals com a actius turístics que dinamitzen l’economia. Per a això, i aprofitant l’expositor de la Diputació Provincial, la localitat de la Plana Baixa porta al certamen turístic competicions turístiques com la TransBetxí, així com el seu riquíssim patrimoni històric i natural, a més dels seus variats i únics referents gastronòmics.

“En els últims anys, la TransBetxí s’ha anat consolidant, convertint-se en un esdeveniment cada vegada més conegut i amb presència internacional. Donar a conéixer aquesta peculiar carrera davant els agents turístics internacionals presents a Madrid pot suposar un esperó, més encara donat l’auge del turisme esportiu dels últims anys”, ha explicat l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, juntament amb l’edil de Turisme de la localitat, Raul Soria.

El primer edil de Betxí i el regidor de Turisme han programat nombroses reunions amb agents turístics entre hui i el dilluns. “En les trobades amb representants turístics i empreses del sector donarem a conéixer, a més de la Transbetxí, el nostre riquíssim patrimoni, no solament natural, sinó també patrimonial. Elements inigualables com el Palau, que és l’únic exponent d’art renaixentista civil en la Comunitat Valenciana s’han posat en valor en els últims anys i estan en disposició de competir per visitants amants de la història, o visitants arquitectònics que poden gaudir no solament d’elements únics, sinó conéixer un procés de restauració premiat en esdeveniments internacionals”, subratlla l’edil de Turisme.

Per a aconseguir-ho, l’equip de Govern de Betxí, a més de les reunions programes, ha editat fullets informatius i guias en els quals  s’exposen tots els elements que “converteixen en únic el nostre municipi”, conclou l’alcalde.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací