Benicàssim unificarà els preus de les begudes en les casetes del recinte firal per a les festes de Sant Tomás

L'Ajuntament trau a licitació els nou llocs que s'instal·laran del 20 al 29 de setembre

712

L’Ajuntament trau a licitació els nou llocs que s’instal·laran del 20 al 29 de setembre

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Festes, ha tret a licitació les nou casetes que s’instal·laran en el recinte firal durant les festes de Sant Tomás de Villanueva, que se celebraran del 20 al 29 de setembre.

El plec que regeix la licitació compta enguany amb una novetat respecte al preu de les begudes comunes que oferiran les casetes ja que serà un preu unitari. Així, els adjudicataris tindran l’obligació de mantindre una llista completa de tots els productes i serveis que oferisca, amb indicació dels preus unitaris de forma permanent i en un lloc visible. En aqueix llistat s’ha establit en un euro el preu màxim per a una botella d’aigua, o dos euros per a la cervesa o refresc.

Com s’indica en el plec, una rebaixa o descompte en la quantitat establida en les bases no serà objecte de valoració i l’oferiment d’aqueixos descomptes i ofertes haurà de realitzar-se en condicions d’igualtat entre tot el públic assistent. Com ha assenyalat el regidor de Festes, Arturo Martí, la unificació té l’objectiu de “oferir uns preus populars per a tots els assistents que acudisquen al recinte firal durant els deu dies de festa”.

Horari de tancament a les 6 hores

D’altra banda, i fent referència a la música, l’Ajuntament de Benicàssim disposarà per a tot el recinte d’un únic sistema de reproducció musical amb altaveus estratègicament disposats pel recinte per al gaudi dels usuaris i intentant minimitzar les molèsties dels veïns, respectant entre altres l’horari de descans, de 15.00 a 17.00 hores. A més, s’instal·larà un limitador de potència sonora ajustat a un nivell d’emissió màxim de 85 decibels.

Seguint amb l’horari d’activitat en el recinte firal, els divendres i dissabtes de festes (dies 20, 21, 27 i 28 de setembre) l’horari de tancament s’ha fixat a les 6.00 hores. El diumenge 22 el cessament d’activitat serà a les 3.30 hores, mentre que del 23 al 26 serà a les 2.00 hores i el dia 29 serà a les 1.00 hores.

L’import de licitació per caseta serà de 500 euros i s’adjudicaran per ordre d’oferta de major a menor.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha recordat que el recinte firal serà l’epicentre de les festes ja que albergarà sopars de pa i porta, orquestres i *discomóviles, entre altres activitats i com ha afegit, “esperem que el teixit empresarial contribuïsca a engrandir les festes en honor a Sant Tomás”.

Finalment, l’edil Arturo Martí ha comentat que s’està treballant en els últims detalls del programa de festes “que comptarà amb activitats per a tots els públics i té l’objectiu que qualsevol puga gaudir d’aquesta setmana festiva a Benicàssim”.

L’ajuntament trau a licitació els nou llocs que s’instal·laran del 20 al 29 de setembre

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací