Uns 10.000 espectadors gaudiràn cada dia en el Sansan Festival de Benicàssim aquest cap de setmana

1679

El festival manté el dispositiu  d’accés al recinte per la carretera del Desert i millorarà la senyalització de mobilitat per a facilitar les entrades i eixides de vehicles

Actualitat Diària

El Sansan Festival 2018 espera l’assistència d’al voltant de 10.000 persones diàries i la presència d’uns 1000 acampadores en la zona nord de la localitat per a activar el consum en el comerç local.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès ha presidit aquest matí la Junta Local de Seguretat que s’ha celebrat amb motiu de la celebració del Sansan Festival que tindrà lloc a Benicàssim del 29 al 31 de març. A la reunió han assistit també el subdelegat del govern a Castelló, David Barelles, a més dels representants dels diferents cossos de seguretat nacionals i locals, estaments d’emergències i adreça del festival.

L’alcaldessa ha manifestat que “encara que enguany va a haver-hi un dia menys de festival, anem a mantenir el mateix dispositiu que l’any passat, fins i tot amb més dotacions, tant públiques com a privades de la pròpia organització. Amb els plans de seguretat i emergència previstos, anem a poder tenir garantida no solament la seguretat dels assistents al festival, sinó també de la resta de ciutadans que vénen fins a Benicàssim per gaudir de les seues vacances. I que cal tenir en compte que tenim una previsió d’ocupació turística en el municipi en Setmana Santa propera al 95% i hem de donar un servei i una imatge d’igual qualitat per al qual assisteix al festival com el qual ve a gaudir de la resta d’activitats i ofertes del municipi”.

El dispositiu de seguretat que engegarà enguany s’estableix en prop d’un miler d’ordres de servei en total durant els tres dies de festival. Açò significa que cada dia de celebració, al voltant 200 persones, entre Guàrdia Civil, Policia Nacional, Policia Autonòmica, Policia Local, Bombers, Protecció Civil i serveis sanitaris, estaran en màxima vigilància per a atendre qualsevol eventualitat que poguera produir-se.

Enguany, davant el bon funcionament de la planificació d’accessos al recinte del festival, es repetiran itineraris i zones d’aparcament. Així, per a evitar confluències de tràfic intern del festival i local amb l’operació de mobilitat de Setmana Santa, els accessos al recinte es realitzaran per la CV-147, coneguda com a carretera del Desert dels Palmells. Açò permetrà millorar l’entrada sense afectar a la N-340. A més, enguany es va a millorar la senyalització dels accessos i les fórmules de mobilitat suggerides als assistents.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací