Benicàssim regenera les platges de la zona sud després del permís de Costas

488

La ciutat segueix pendent de l’execució d’un Pla Integral de Protecció de la costa a la província

L’Ajuntament de Benicàssim ha procedit a regenerar les platges de la zona sud del municipi, després del permís de Costas per a distribuir l’apilament d’arena transportada pel propi Servei Provincial de Costas. Aquesta iniciativa està sent l’única actuació que autoritza any a any Costas per a la regeneració de la platja de la zona sud i pal·liar la regressió que pateix. No obstant això, a pesar que el consistori comptava amb la partida econòmica i els mitjans necessaris per a procedir a això, aqueixa autorització no ha arribat fins ja començada la present temporada, però ja s’està fent la reposició d’arena en el litoral sud de Benicàssim.

Des del consistori s’ha sol·licitat en diverses ocasions la publicació del Pla Integral de Protecció de la costa a la província que contemple mesures a mitjà i llarg termini, per a pal·liar les pèrdues en els arenals, causades per la regressió de la costa que en les últimes dècades està patint el litoral de la província a causa de la modificació dels corrents que modifica la fisonomia de les platges.

L’Ajuntament de Benicàssim i l’Associació de Veïns Benicàssim Sud continuaran reivindicant junts millores necessàries en la costa de la zona sud, com és la regeneració del litoral i poder posar una solució a mig llarg termini per a frenar les conseqüències de la regressió de la costa que pateix la platja de l’Heliòpolis i en les quals es necessita el permís obligatori del Servei Provincial de Costas.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací