Benicàssim inicia una campanya promocional del turisme gastronòmic

462

Actualitat Diària

Benicàssim vol consolidar-se com a destinació ideal en els mesos de la tardor i per a això la regidoria de Turisme de l’Ajuntament ha iniciat una campanya promocional del turisme gastronòmic. “El clima amable i les bones temperatures de la tardor conviden a continuar gaudint del municipi i sobretot de la seua àmplia oferta gastronòmica”, ha explicat la regidora responsable de l’àrea, Cristina Fernández, qui afig que “posem en marxa la campanya Slow Weekend per a donar un impuls al sector turístic de Benicàssim que, una vegada finalitzada una temporada estival tan atípica, necessita tot el suport per a continuar sent el motor econòmic del nostre municipi”.

La campanya Slow Weekend comença hui i es desenvoluparà a través de les xarxes socials, convidant tant als propis veïns de Benicàssim com als de poblacions pròximes a gaudir del cap de setmana a Benicàssim, de la seua gastronomia, els seus recursos naturals i patrimonials, en un entorn de tranquil·litat i seguretat, “dos conceptes que s’han convertit en l’essència de qualsevol escapada familiar”, indica Cristina Fernández.

Per a tot això, la regidoria de Turisme invertirà diversos recursos en les xarxes socials per a augmentar el seu abast sensiblement, publicant la imatge de la campanya amb suports genèrics de la destinació i altres específics dels establiments participants, amb exemples de plats preparats en els diferents establiments locals. “Volem que els protagonistes siguen els hostalers, els seus negocis, i els posts es dissenyen atenent els interessos de cadascun”. La campanya es desenvoluparà fins al 7 de desembre i fins llavors es pujarà contingut diari referent a la campanya tant en la pàgina de Facebook com en l’Instagram de Turisme Benicàssim. “En total, 47 publicacions que posaran en valor les qualitats de la nostra gastronomia local i utilitzar-la com a reclam turístic”, ha finalitzat Fernández

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací