Benicàssim es presentarà en Fitur com a Destinació Turística Saludable

603

Actualitat Diària

Convertir a Benicàssim en una Destinació Turística Saludable és l’objectiu que s’ha marcat l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Turisme, per a millorar la competitivitat de la localitat enfront d’altres ciutats competidores en matèria turística. És per això que l’estratègia de promoció de Benicàssim en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebrarà la setmana vinent a Madrid estarà centrada en la salut. Com ha explicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, “són cada vegada més els turistes que, a més de descansar i realitzar activitats d’oci, desitgen mantindre una vida saludable durant les seues vacances i Benicàssim és el lloc idoni per a això”. Per aquest motiu des de la Regidoria de Turisme s’ha començat a treballar en la marca de Benicàssim com a Destinació Turística Saludable.

Cristina Fernández ha continuat explicat que en Fitur es presentaran les primeres línies estratègiques d’aquest projecte que es desenvoluparà al llarg de tot l’any amb diferents accions. Dins d’aqueixa estratègia de promoció turística tindrà gran presència la gastronomia ja que es treballarà per impulsar els productes de quilòmetre zero, la sostenibilitat i, sobretot per oferir menús saludables. Les rutes cicloturístiques, les visites guiades que es programen de manera anual al Desert de les Palmes i la Setmana de la Salut també formen part de la proposta que l’Ajuntament de Benicàssim presentarà el dimecres 22 en la fira més important sobre el sector turístic al nostre país.

Com ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqués, “juntament amb el teixit empresarial del municipi podrem oferir una proposta turística que gire entorn a la salut i que el seu principal objectiu serà la desestacionalització del turisme, sense oblidar la millora, reforç i ampliació de l’oferta turística a més de crear experiències i conjunts de serveis atractius”.

A més de la nova proposta com a Destinació Turística Saludable, Benicàssim també portarà a Fitur tota l’oferta d’esdeveniments programats per a aquest any 2020 i que amb el SanSan Festival del 9 a l’11 d’abril obrirà el calendari de festivals musicals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací