L’Ajuntament de Benicàssim manté el contacte amb els ciutadans per via telemàtica

686

Qualsevol ciutadà que vulga realitzar una consulta a Susana Marqués pot enviar un correu a citapreviaalcaldia@benicassim.org

Actualitat Diària

Conscient que l’atenció a la ciutadania de Benicàssim és primordial, més encara en l’actual d’estat d’alarma, l’alcaldessa, Susana Marqués, continuarà mantenint les trobades amb els seus veïns del municipi per via telemàtica ampliant així els canals de comunicació amb l’ajuntament. El consistori té habilitat des de dissabte passat el correu electrònic citapreviaalcaldia@benicassim.org mitjançant el qual tots els interessats poden enviar la seua sol•licitud per a mantindre una reunió telemàtica amb l’alcaldessa. Serà el gabinet d’alcaldia l’encarregat de tancar amb el veí data i hora per a la connexió.

Susana Marqués ha indicat que “sempre, i ara més que mai, els veïns estan en l’epicentre del treball diari de l’Ajuntament de Benicàssim i és primordial escoltar en primera persona les seues necessitats, inquietuds. I malgrat no poder mantindre el contacte en persona, les noves tecnologies ens permetran continuar amb l’atenció directa amb la ciutadania”.

Recordar que des del decret de l’estat d’alarma, fa ja tres setmanes, l’Ajuntament de Benicàssim posa a la disposició de la població noves línies telefòniques per a atendre les necessitats ciutadanes d’una forma més àgil i segura. Les noves línies s’han distribuït entre els departaments que puguen ser més consultats durant aquests dies, és a dir, el SIC (Servei d’Informació Ciutadana), Policia Local, Serveis Socials, Contractació i Serveis Públics o Informació Econòmica. Així mateix, continua activa l’atenció telefònica en la Policia Local (964 303 500) i la centraleta de l’Ajuntament (964 300 962).

A més de l’atenció telefònica des de l’ajuntament es recorda també que es poden realitzar gestions amb el consistori via telemàtica a través de la seu electrònica (https://benicassim.sedelectronica.es/info.1).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací