Belén Hoyo i Salomé Pradas, del PPCV, portaveus adjuntes en el Congrés i Senat

1566

Aquests nomenaments s’han produït al llarg de la reunió mantinguda a Gènova amb els senadors i diputats del PP

Actualitat Diària

Ambdues dirigents compten amb una àmplia experiència en la defensa dels interessos valencians des de càrrecs exercits dins i fora de la Comunitat, treballaren mà a mà amb l’adreça del PP

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), ha felicitat avui a la diputada Belén Hoyo i la senadora Salomé Pradas pels seus recents nomenaments com a portaveus adjuntes en el Congrés i en el Senat el que augmenta considerablement el pes valencià en l’Adreça de les dues càmeres.

Aquests nomenaments s’han produït al llarg de la reunió mantinguda a Gènova amb els senadors i diputats del PP on s’ha designat a Belén Hoyo com a portaveu adjunta i coordinadora de comissions en el Congrés dels Diputats a més de membre del Consell d’Adreça del Grup Parlamentari Popular (GPP). Així mateix, la senadora Salomé Pradas ha sigut nomenada portaveu adjunta en el Senat i s’incorpora al comité de direcció del Grup en la Cambra alta.

D’aquesta manera la província de València i la província de Castelló, així com la Comunitat Valenciana “estan més representades que mai en les dues càmeres nacionals” on es debatran assumptes d’especial rellevància per al futur dels valencians.

Ambdues dirigents, que compten amb una àmplia experiència en la defensa dels interessos valencians des de càrrecs exercits dins i fora de la Comunitat, treballaren mà a mà amb l’adreça del Pàg. Així, la diputada Belén Hoyo ja ha sigut coordinadora dels diputats valencians en el PPCV i la senadora Salomé Pradas va ostentar la Direcció general de Mitjà Natural amb l’últim Consell del PP, en l’etapa de l’ara presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

D’aquesta manera, el PPCV trasllada la seua enhorabona a les dues portaveus pel seu nomenament, un anunci que tindrà el seu ressò en les decisions que es prenguen en el Congrés i el Senat a favor sempre de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací