Barrachina encoratja a tots els diputats del PP a treballar per les “majors inversions per a Castelló”

501

La presidenta provincial presideix la constitució de la comissió interparlamentària amb la vista posada en la pròxima negociació dels comptes

Actualitat Diària

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, activa als diputats provincials, autonòmics i nacionals del PPCS per a treballar per aconseguir “les majors inversions possibles per a Castelló”. Així ho ha traslladat en el transcurs de la reunió de constitució de la comissió interparlamentària del PPCS, de la qual formen part els 11 diputats provincials, els cinc diputats autonòmics, el diputat nacional i els tres senadors, dins del procés de renovació d’equips després del XV Congrés Provincial.

“El PSOE no pot continuar maltractant i deixant a la cua de les seues prioritats als castellonencs en matèria d’inversió. Castelló pateix una doble discriminació, ja que el Govern d’Espanya castiga a la Comunitat Valenciana amb menys inversió per ciutadà que en la resta de territoris del nostre país i, al seu torn, dins de la regió, la nostra província rep menys que València i Alacant”, ha declarat.

“Castelló ha de deixar de ser la germaneta pobra. No volem ser més que ningú, però tampoc menys. Reclamem el que ens correspon i treballarem perquè així siga, perquè veiem com els socialistes cedeixen competències i condonen deute a altres territoris a canvi de suports que li permeten amarrar la legislatura a Pedro Sánchez, mentre els castellonencs tornem a eixir perjudicats en aqueix joc d’aliances polítiques que res tenen a veure amb l’interès general i les necessitats dels ciutadans”, ha subratllat Marta Barrachina.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací