Barrachina impulsarà la conciliació familiar amb educació gratuïta de zero a tres anys

337

També reforçarà el seu suport a les dones en l’àmbit rural

Actualitat Diària

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, impulsarà la conciliació familiar amb educació gratuïta de zero a tres anys i reforçarà el seu suport a les dones de l’àmbit rural.

“El nostre programa de Govern per a la província contempla mesures reals per a afavorir la conciliació familiar, sobretot en els municipis de l’interior, i per a millorar la qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats”, explica Marta Barrachina.

“Hi haurà quota zero per a les dones que siguen autònomes i que es reincorporen després de ser mares per a ajudar a la volta al mercat laboral, perquè ser mare no pot ser un problema. Per això, el PP implantarà de la mà del nostre president, Carlos Mazón, l’educació gratuïta de zero a tres anys per a millorar la conciliació familiar i la llibertat d’elecció del centre”, indica.

A més, la líder provincial del PP reforçarà el suport des de la Diputació a les dones de l’àmbit rural per a fomentar la creació d’ocupació als pobles de la província i la igualtat d’oportunitats en els municipis més xicotets de l’interior. “Impulsarem des de la Diputació nous centres de dones rurals i fomentarem la creació d’ocupació i la igualtat d’oportunitats amb accions formatives i d’assessorament específicament programades per a abordar les particularitats que tenen ser dona desocupada o emprenedora a la província de Castelló. El nostre objectiu serà ajudar a millorar l’ocupabilitat femenina, tant per als qui busquen un treball per compte d’altri, siga com siga el moment en què es troben de la seua vida laboral, com per als qui es decideixen a emprendre per compte propi”, explica Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP també recull en el seu programa de Govern per a la província la creació d’un programa de foment de les habilitats de lideratge femení així com formació a la carta.

“Cal atendre les reivindicacions de les dones perquè són clau en el medi rural, a més de reconéixer el seu paper, ja que la seua presència i activitat és fonamental per a afrontar el repte demogràfic i combatre la despoblació, garantia per a la viabilitat, identitat i prosperitat de la nostra província, a més de per al seu desenvolupament ple i sostenible”, subratlla.

“L’ocupació és una de les polítiques més inclusives i és una eina fonamental per a la igualtat, autonomia, seguretat i independència de la dona”, afig. “Enfront d’un feminisme de despatx, doctrinari i activista és més important aplicar mesures en defensa de la igualtat d’oportunitats. I això és el que farem des de la Diputació Provincial de Castelló a partir del 28 de maig”, ressalta la líder provincial del PP.

Bonificacions en impostos i taxes

Una altra de les mesures que inclou el programa del Partit Popular per a la província és la bonificació dels serveis d’escoles ‘matineres’ i vespertines. “Hem de fer costat a les famílies i fomentar la conciliació, per la qual cosa és necessari que des de la Diputació es faça costat als ajuntaments de municipis en risc de despoblació perquè posen en marxa bonificacions en impostos, taxes i preus per a famílies amb fills”, explica Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP insisteix també en la necessitat de millorar les infraestructures de comunicació perquè la cobertura mòbil i de televisió no siga un obstacle per als castellonencs a l’hora de triar el seu lloc de residència o de treball.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací