Les oficines de Turisme de Peníscola atenen 140.000 consultes durant el passat 2018

1022

El període de major activitat s’ha registrat el setembre, concretament en les Festes Patronals, que han sumat una mitjana de més de 1000 consultes al dia

Actualitat Diària

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb què compta la localitat, al llarg de 2018. Les xifres són “molt positives” tal com ha valorat el regidor de l’àrea en el consistori, Rafael Suescun, que ha confirmat que la xifra de consultes ateses, tant en taulells com a través del correu electrònic i el telèfon, s’ha mantingut en les xifres rècord de l’any anterior, al voltant de les 140.000, amb un ascens lleu en les consultes del turista internacional, que han experimentat un increment de l’1%.

Significatives són les xifres registrades al llarg de la temporada estival, la mitjana diària de la qual ha pujat fins a quasi 900 al dia. En dies d’alta ocupació, com els dies centrals del mes d’agost, “s’han pogut superar fins i tot les 1200 consultes” ha ampliat el mateix regidor, que ha felicitat els informadors turístics per la seua tasca en la mateixa destinació. La xifra total de consultes ateses el mes de juliol pujava a 21.710, i és el mes d’agost el de major afluència de consultes, amb un total de 27.464. El període amb major mitjana de consultes és, tantmateix, el de les Festes Patronals el mes de setembre, que ha registrat entre el dia 1 i el 17 un total de 18.115 consultes, més de 1000 de mitjana al dia.

El municipi compta amb tres punts d’informació turística al llarg de la temporada d’estiu i manté l’atenció al públic en l’oficina central al llarg de tot l’any. El personal s’amplia en funció de les necessitats del servei i enguany l’Ajuntament ha comptat amb una aportació econòmica de la Diputació Provincial de Castelló per a aquest reforçament. Concretament, el Patronat Provincial de Turisme concedia una subvenció de 6400€ per a la contractació de personal que ha atés els taulells de l’oficina del Port i la de Peñismar durant l’estiu.

Noves dependències, en breu

Les obres de la nova oficina d’informació turística ubicada enfront de l’accés al nucli històric de la ciutat, en el recinte del Centre d’Estudis, “ja han acabat” ha explicat Suescun, i ha anunciat la posada en marxa “en breu” d’aquestes noves dependències per a la Tourist Info del municipi.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací