‘Assaborint Borriana’, nova iniciativa per a degustar la gastronomia de la localitat

558

Actualitat Diària

‘Assaborint Borriana’ és una nova proposta de l’Associació d’Hostaleria de la capital de la Plana Baixa que sorgeix amb la col·laboració de l’Ajuntament per a, segons ha assegurat la regidora de Turisme, Sara Molina, “promocionar el municipi a través de la gastronomia, així com dinamitzar el sector de l’hostaleria i la restauració local amb una oferta de tapes originals i boníssimes”.

Una iniciativa, ha manifestat Molina, per a “conèixer millor i assaborir la cuina de Borriana, dels nostres restaurants i bars a un preu molt assequible”. La proposta sorgida de la pròpia hostaleria local i acollida pel consistori es basa, conceptualment, a continuar la línia d’una de les accions gastronòmiques més populars del municipi impulsada per l’Ajuntament, la Ruta de la Tapa, que per les circumstàncies sanitàries de la pandèmia no ha pogut germinar fins ara.

Sobre aquest tema, la regidora de Turisme ha apuntat la possibilitat que la Ruta de la Tapa torne enguany entre setembre i octubre”, no obstant això, espera que ‘Assaborint Borriana’ resulte també una proposta atractiva per a la ciutadania de Borriana i d’altres poblacions veïnes, “ja que es podrà gaudir de les elaboracions culinàries de la nostra ciutat”, i ha pronosticat que serà “un èxit de participació”.

Els 17 establiments que participen en ‘la proposta ‘Assaborint Borriana’ són Flamingo Coffe, Restaurant Nàutic, Restaurant Da Paolo, Coppelia Bonica, cerveseria Trastos, Burrifornia Surf Cafè, Restaurant Nautilus, Salva Whins, Bocaheladería Nonnas, El Racó de Clàudia, Restaurant Arenal, Restaurant Mestral, Rostidor Mayjo, El Grill Negre, Al Natural Pinchos, Tasca Andalusa i Bómbora’s Gastro Gelateria.

Tapa i beguda 3,50 euros

Aquests establiments oferiran durant un mes, des de demà 15 de maig i fins al 14 de juny, la seua tapa i una beguda (canya de cervesa, quint, copa de vi, aigua o refresc) per 3,50 euros. A més, la clientela podrà entrar en el sorteig de 17 vals de 50 euros per a dinar o sopar en algun dels 17 restaurants adherits que tindran els bitllets a disposició seua i una urna per a depositar-los i entrar en el sorteig.

Tant l’horari com la tapa de cada establiment i la informació precisa pot consultar-se a través de les xarxes socials de l’Associació d’Hostaleria de Borriana i dels 17 restaurants que participen en la iniciativa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací