Ashotur “veta” a Hosbec en la Mesa per a la negociació d’un Conveni Col·lectiu d’Hostaleria a Castelló

1257

Actualitat Diària

Ahir, dia 6 de maig, els Sindicats majoritaris, UGT i CCOO, van constituir la Mesa per a la negociació d’un Conveni Col·lectiu d’Hostaleria de la província de Castelló, al costat de ASHOTUR, associació empresarial majoritària, i única que compta amb la representativitat legal suficient per a ser part legítima, a la llum de l’Estatut General dels Treballadors.

La negociació comença després de l’aprovació de l’Assemblea General de ASHOTUR de l’acord d’iniciar la mateixa. A la reunió es van presentar dues associacions, ALTUR-HOSBEC, que no compten amb els requisits legals indispensables per a ser considerades representatives en el sentit de legitimar-les per a ser part d’una negociació col·lectiva d’àmbit provincial. Lloc de manifest aquest fet, la negociació continuarà amb ASHOTUR com a únic interlocutor vàlid segons la Llei, per a negociar en nom i representació de tots els empresaris turístics de la Província de Castelló; els qui amb UGT i CCOO tractaran d’aconseguir un acord satisfactori per a totes dues parts.

ASHOTUR considera que els interessos dels empresaris de Castelló han de ser defensats per ells, i no per executius de Benidorm, ni per associacions provincials amb escassa implantació territorial. No obstant això, ASHOTUR romandrà atenta i receptiva a qualsevol proposta que provingui

En contraposició, Altur-Hosbec lamenta el succeït i assegura que es van retirar de la reunió perquè “el prioritari no era establir una pugna de protagonisme empresarial”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací