Ashotur llança la guia delivery i take away en la Comunitat

444

Actualitat Diària

ASHOTUR al costat de la Confederació Empresarial de Turisme i Hostaleria de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR)i Turisme Comunitat Valenciana, ha elaborat un extens catàleg de propostes delivery i take away per a continuar gaudint de la millor gastronomia des de casa. Es pot consultar en la pàgina de ASHOTUR https://ashotur.org/ , en l’apartat de Jornades, on trobessis la millor gastronomia take away complint amb totes les mesures de seguretat necessàries per a respectar la normativa vigent en relació al COVID-19.
Entre les opcions recollides per la guia s’inclouen menús amb els quals els establiments més valorats de les províncies d’Alacant, Castelló i València conviden també a celebrar un Dia dels Enamorats a casa al costat de suggeriments gastronòmics elaborats amb molt d’afecte.

La Guia delivery i takeawaycreada per les tres associacions englobades en CONHOSTUR, la Federació d’Hostaleria de València (Hostaleria València), l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (ASHOTUR) i la Federació Empresarialde Hostaleria de la Província d’Alacant (FEHPA),reuneix prop de 100 establiments i incorpora un mapa digital i interactiu que facilita a l’usuari consultar les propostes gastronòmiques més pròximes a la seva ubicació per a gaudir, on i quan vulgui, de diferents proposades com una completa caixa gurmet amb vi inclòs per al sopar, un menjar sa i ràpid sense complicar-se o, per exemple, un esmorzar de qualitat per a començar el diumenge amb forces. El format interactiu del catàleg permet accedir a qualsevol dels suggeriments amb tan sols un ‘clic’ per a conèixer la carta de cada local i tota la informació sobre els seus serveis.

Un menú “Love is in the air” a base, entre moltes altres coses, de salmó a baixa temperatura, base de fonoll i espinacs amb cruixents de tubercles i terrina galta ibèrica, puré Robuchón i Carpaccio de cansalada viada Joselito. Un tradicional esmorzar amb tots els seus essencials: esgarraet o ensalada russa, un contundent entrepà i la beguda. Un menú internacional mexicà, tailandès o, per descomptat, italià. Una tapa de mousaka amb yogurt, una altra de lasanya de cua de toro, bolets i beixamel de tòfona. La paella per al domingoo unes clàssiques croquetes. Aquestes són algunes de les delícies que els valencians poden rebre a casa només amb demanar-ho i que s’inclouen en aquesta nova guia delivery i take away

CONHOSTUR ha impulsat aquesta campanya amb la finalitat d’ampliar l’àmbit d’abast de tots els seus associats i de fer costat al sector, en un moment en el qual l’hostaleria es troba tancada i sense més opció de treballar que oferir aquest servei de lliurament al client. No obstant això, continuarà funcionant una vegada es produeixi l’anhelada obertura d’aquests establiments, amb la finalitat de convertir-se en la guia delivery de referència a la Comunitat Valenciana.

La campanya forma part de les accions conjuntes de promoció gastronòmica que es desenvoluparan al llarg del 2021 en el marc del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i CONHOSTUR.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací