Arranca la tercera edició d’Escala Castelló amb la visita a dos navilis històrics

534

Actualitat Diària

La tercera edició d’Escala a Castelló ha arrancat hui al Grau amb la participació de dos navilis històrics, el Galeón Andalucía i la Nao Victoria, i amb un protocol de seguretat específic per a garantir el compliment de les mesures sanitàries enfront de la covid-19. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat les embarcacions, acompanyada del president de l’Autoritat Portuària, Rafa Simó, la directora general del port, Ana Ulloa, el president de Ports de l’Estat, Francisco Toledo, i el president de la Fundació Nao Victoria, José Fernández de Cap, al costat d’altres dos membres de la mateixa fundació, Eduardo Almagro i Fernando Viota.

“Hui comença una edició especial d’Escala a Castelló, adaptada al context actual, amb totes les mesures de seguretat davant la covid-19 i amb l’objectiu de continuar apostant per un esdeveniment que situa a Castelló en el mapa turístic nacional i internacional”, ha explicat l’alcaldessa. “Animem a visitar aquests navilis històrics que ens mostren el nostre passat i ens permeten gaudir d’una experiència turística i d’oci amb seguretat”, ha recalcat Marco.

Des de hui i fins al 22 d’octubre, el Galeón Andalucía i la Nao Victoria estan en el Moll de Costa i es podrà accedir des de les 10.00 fins a les 20.00 hores de manera ininterrompuda. Les visites són gratuïtes, però és obligatòria la reserva online a través de la pàgina web www.escalaacastello.es per a poder controlar l’aforament. Les visites estan organitzades perquè cada 20 minutos puguen apuntar-se un màxim de 40 persones i són passes d’uns 60 minuts de duració en total (visitant els dos vaixells).

Enguany no s’ha organitzat cap acte multitudinari per a evitar aglomeracions i s’ha prolongat l’edició durant 15 dies per a facilitar l’accés. “Consolidem així Escala a Castelló com un esdeveniment de referència i per a aconseguir lligar un any més el nom de Castelló al món de les tradicions marineres”, ha apuntat l’alcaldessa.

“És absolutament imprescindible que tots posem de la nostra part per a evitar riscos innecessaris. Per a nosaltres la seguretat està per damunt de tot, per això apel·le a la responsabilitat individual i col·lectiva i a gaudir d aquesta edició d’Escala amb les màximes garanties sanitàries”, ha dit Marco.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací