Arranca a Vinaròs una nova Escola d’Ocupació Et Formem per a augmentar la inserció de col·lectius vulnerables

701

En total l’Ajuntament ha rebut una subvenció de més de 230.000 euros que permetrà contractar 20 veïns aturats durant sis mesos

Actualitat Diària

Vinaròs ha aconseguit una nova subvenció, de la Generalitat Valenciana, per posar en marxa una nova edició de l’Escola d’Ocupació Et Formem. L’objectiu d’aquests programes és incrementar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al treball. Cal destacar que es tracta d’un sistema que combina la formació amb l’ocupació, per mitjà de la realització d’accions formatives en alternança amb la realització d’obres o la prestació de servicis d’utilitat pública o interés social.

L’alumnat treballador està contractat des del primer dia d’inici del programa amb un contracte per a la formació i l’aprenentatge, la qual cosa els permetrà rebre una formació dual adequada al treball que han d’exercir. En aquesta ocasió els alumnes podran aconseguir el certificat professionals en Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria, i també el certificat d’Activitats Auxiliars en Agricultura.

Pel que fa a la contractació, Serveis Socials serà l’encarregat de gestionar les incorporacions amb un total de 20 alumnes, 10 per cada curs, que obtindran el Certificat de Professionalitat si superen la formació. L’Escola d’Ocupació Et Formem tindrà una durada de 6 mesos, que començarà el proper 31 de maig.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací