Arenal Sound ocupa la segona posició quant als festivals preferits pels espanyols

655

Actualitat Diària

Arenal Sound ocupa la segona posició quant als festivals preferits pels espanyols. El certamen burrianense tan sols es veu superat pel Vinya Rock, que se celebra en Villarrobledo (Albacete). Són les dades que desprén una enquesta de la companyia d’investigació online Toluna, als quals ha tingut accés aquest mitjà.

L’Arenal Sound ocupa la segona posició de la llista amb un 13,35% dels vots dels enquestats, per davant del Primavera Sound barceloní, la qual cosa denota l’atracció dels joves per la música al costat de la mar.

Segons la mateixa font, els joves espanyols són “molt festivaleros”. De fet el 81% van assegurar haver assistit a algun festival musical en 2019 i el 62% ho va fer a més d’un.

Els castellonencs, entre els més assequibles

També cal destacar que solen gastar entre 100 i 300 euros durant la seua celebració, una xifra que oscil·la depenent del festival que es trie. Arenal Sound, FIB i Rototom, per exemple, estan entre els macrofestivales més assequibles del país.

D’altra banda, això d’allotjar-se en hotel creix entre els costums dels festivaleros. Un 7% més ho prefereix al càmping, que és la segona opció per davant dels albergs, apartaments i pel seu lloc, del cotxe.

El FIB, a recuperar el seu lloc

Lluny queden aquells dies en què el Festival Internacional de Benicàssim era el preferit del turista nacional, que marcava les dates en roig en el seu calendari. Ara, amb els seus nous amos, cal esperar que es faça un tomb a la situació i que el pioner ‘indie’ espanyol se situe on mereix. De moment, queda per darrere del Madcool i del BBK Live.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací