Aprovades les obres de millora del ferm en la CV-10 per 4.41 milions d’euros

296

Té una longitud de 90,4 quilòmetres i recorre la província de Castelló de sud a nord

Actualitat Diària

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha adjudicat les obres de rehabilitació del ferm en l’autovia CV-10, al llarg de cinc quilòmetres, per més de 4,41 milions d’euros, segons la resolució recentment signada pel departament.

El tram de la CV-10 objecte d’actuació comença al final de la variant de Betxí, en el P.K. 6+500, una vegada passat l’enllaç amb la CV-2204, i finalitza en el quilòmetre 11+600, on el ferm de l’autovia, en totes dues calçades, està deteriorat i és necessària la seua renovació. En aquest segment de la carretera es localitzen una sèrie de passos superiors de camins, així com l’enllaç amb la CV-20 i una estructura sobre el riu Millars.

Les obres tenen un termini d’execució de huit mesos i a més de la rehabilitació del ferm s’inclou el desmuntatge i muntatge de la barrera de contenció existent, així com la implantació de barrera en mitjana i de sistemes de protecció de motociclistes.

Així mateix, l’actuació abasta també la reposició de la senyalització horitzontal, així com la neteja de totes les cunetes i talussos que hi ha al llarg del recorregut.

La Intensitat Mitjana Diària (*IMD) registrada en 2019, en les estacions d’aforament localitzades en la CV-10, en el tram del projecte, augmenta segons avancen els punts quilomètrics de la carretera, des dels 36.164 vehicles registrats en l’estació situada en el 0+700 fins als 42.580 vehicles de la situada en el p.k. 10+000. Quant al nombre de vehicles pesants diari en 2019, oscil·la entre els 8.760 i els 9.789, segons el quilòmetre de registre.

La CV-10, que forma part de la Xarxa Bàsica de Carreteres de la Comunitat Valenciana, té una longitud de 90,4 quilòmetres i recorre la província de Castelló de sud a nord. D’aquesta manera, constitueix un eix vertebrador de tota província i al costat de l’autovia A-7, de tota la Comunitat Valenciana.

La carretera s’inicia en l’A-7 (Km 274) a l’altura de La Vilavella i acaba en la N-232 al costat de la localitat de La Jana. Entre el P.K. 0+000 i el 41+000, tram també denominat Autovia de la Plana, es troba desdoblegada en dues calçades de dos carrils cadascuna.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací