Marco impulsarà inversions estratègiques per a reforçar el turisme a Castelló

249

El Pinar, el Museu de la Mar i ‘Escala a Castelló’ seran eixos de dinamització turística

Actualitat Diària

La candidata a revalidar l’alcaldia de Castelló, Amparo Marco, impulsarà el turisme amb petjada verda i cultura marinera per a reforçar Castelló com a destí sostenible i aprofitar el gran potencial turístic i cultural de la ciutat. “Castelló té un patrimoni natural excepcional que continuarem potenciant amb actuacions com la remodelació de l’avinguda Ferrandis Salvador, la millora i condicionament del Pinar o el Museu de la Mar, que reforçaran l’impuls al turisme sostenible pel qual hem estat treballant els últims huit anys”, ha explicat l’alcaldessa i candidata a la reelecció en les municipals del pròxim 28 de maig.

“Els plans de sostenibilitat turística en destí que impulsa Europa van dirigits a fomentar aquest turisme verd a les ciutats i a Castelló hem aconseguit captar més de 2,4 milions d’euros de fons europeus emmarcats en aquests programes per a la remodelació de l’avinguda Ferrandis Salvador. Un passeig marítim que transformarem en un eix turístic i de gaudi ciutadà”, ha assegurat Marco. “També de la mà d’Europa s’invertiran a Castelló altres 700.000 euros per a la millora i condicionament del Pinar, per a revitalitzar el cor verd del Grau, perquè continuem desenvolupant accions destinades a la consolidació i promoció d’entorns que propicien estils de vida saludable”, ha apuntat la socialista.

Una altra de les accions que reforçarà el coneixement de la cultura marinera i la identitat del Grau serà el nou Museu de la Mar, que ampliarà la seua oferta cultural i recursos amb unes instal·lacions de referència que ocuparan un espai en l’antiga Comandància de Marina.

“I en aquesta línia de dinamització turística sostenible continuarà cobrant protagonisme Escala a Castelló, un esdeveniment que ens ha convertit en referents dels festivals mariners després de sis edicions i que continuarem impulsant”, ha ressaltat la candidata del PSPV-PSOE. Una iniciativa que està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en incorporar l’objectiu 14 de conservació i utilització sostenible dels oceans, les mars i els recursos marins i que, a més, està patrocinada per la Unesco pel seu compromís amb la recuperació de les tradicions marineres.

“Els socialistes treballem per a continuar construint Castelló en positiu i avançar així cap a un model turístic més sostenible, saludable i respectuós amb el medi ambient i amb les tradicions marineres que aprofite tot el potencial d’una ciutat mediterrània com la nostra”, ha ressaltat Marco.

La candidata a la reelecció també ha recordat “la clara aposta i el treball constant per millorar l’oferta i els serveis turístics que ens ha permés aconseguir recentment la denominació com a Municipi Turístic d’Excel·lència. Un reconeixement que volem consolidar i que avala les polítiques progressistes en matèria turística”, ha incidit la socialista.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací