Andrés Suárez, Ara Malikian, Coque Malla i Maldita Nerea, actuaràn a Vila-real del 19 al 25 de setembre

568

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real presenta el cicle de concerts Vila-real Alive amb quatre actuacions musicals de diferents estils i amb artistes de projecció nacional i internacional com a part del Pla de renaixement impulsat per l’equip de govern per a reactivar la ciutat tant culturalment com econòmica. Els concerts, que es desenvoluparan del 19 al 25 de setembre, comptaran amb els artistes Andrés Suárez, Ara Malikian, Coque Malla i Maldita Nerea, els qui actuaran en el recinte del col·legi Verge del Carmen, un espai delimitat i a l’aire lliure, i amb les corresponents mesures de prevenció per la pandèmia.

El regidor responsable de la marca Vila-real Ciutat de Festivals, Diego A. Vila, ha assenyalat la rellevància d’aquest cicle de concerts, que durant aquest estiu ha recorregut 40 ciutats de tota Espanya i amb el qual “presentem una oferta cultural de qualitat, amb totes les mesures de seguretat, atractiva no sols a nivell local sinó també per a la província, per a continuar amb la dinamització econòmica de Vila-real en un moment de crisi com l’actual”.

El cantautor gallec Andrés Suárez obrirà el cicle de concerts el dissabte 19 de setembre; el dimarts 22 de setembre serà el torn del violinista internacional Ara Malikian; el líder i vocalista de Los Ronaldos, Coque Malla, actuarà el dijous 24, mentre que la formació de pop rock Maldita Nerea tancarà el cartell amb un concert el divendres 25 de setembre. “Aquesta proposta musical reforça la nostra marca de Ciutat de Festivals i va en la línia de la programació cultural i musical que Vila-real ha vingut desenvolupant aquest estiu, amb uns protocols de seguretat i prevenció que han funcionat correctament, sense risc per al públic, i que han demostrat que la cultura és segura”, recalca l’edil.

L’espai triat per a dur a terme aquest esdeveniment musical és el recinte del col·legi Verge del Carmen que habitualment s’utilitza com a aparcament del Villarreal CF quan es disputen partits en l’Estadi de la Ceràmica. Vila ha apuntat que es tracta d’un espai delimitat i a l’aire lliure que reuneix les condicions per a aquesta mena d’espectacles. El regidor també ha subratllat que les actuacions tindran un aforament molt limitat i s’han establit els corresponents protocols i mesures que fixa la normativa de prevenció per la COVID-19 per al públic assistent, com l’obligació de l’ús de màscara i mantindre les distàncies de seguretat.

Impulsat per l’Ajuntament en col·laboració amb la promotora musical The Music Republic, el cicle de concerts compta amb tots els permisos tant municipals com de la Generalitat Valenciana, que en aquest moment és l’administració competent per a autoritzar aquests esdeveniments.

Les entrades ixen hui a la venda des de 19,95 euros i es poden adquirir en la web www.wegow.com

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací