Primers concerts i foodtrucks donen la benvinguda a una nova edició de l’Amenara Motor Festival

856

Demà començaran les rutes i activitats vinculades amb el motor. A la nit es realitzarà el Tribut a Queen que triomfa a Europa

Actualitat Diària

Amb l’obertura del recinte d’exposició, l’àrea gastronòmica, el “tardeo” i els primers concerts ha començat aquesta vesprada la segona edició de l’Almenara Motor Festival que se celebrarà en l’aparcament més pròxim a Nova Almenara fins diumenge que ve 28 de juliol.

Amenara Motor FestivalL’Almenara Motor Festival combina els concerts i la zona de gastronetes o food trucks, amb l’exposició de cotxes i motos, una àrea comercial, múltiples activitats aquàtiques i vinculades amb el motor, exhibicions i rutes amb vehicles. La zona gastronòmica, de concerts, comercial i d’exposició serà gratuïta i d’accés lliure, mentre que la participació en les rutes o activitats especials necessitarà adquirir el bo pertinent.

La música i els concerts seran part bàsica de l’Almenara Motor Festival 2019. En aquest capítol destaca el Tribut a Queen programat per a demà a les 22 hores, però també hi haurà tributs a Manolo García (demà al matí) o AC/DC (demà vesprada), o les actuacions de Nasty Boggie, Rokavieja, o Nathaly McPeers per al diumenge. El millor remember el portaran les sessions de DJ Jose “el Retro” tant en el “tardeo” com a la nit. Ahir van començar amb els concerts de Quatro i Gustavo Paradís.

Amenara Motor FestivalA més també en la zona d’oci estaran les conegudes gastronetes, amb sis food trucks, que oferiran als visitants tota una àmplia varietat d’ofertes gastronòmiques per a acompanyar l’estada i gaudir menjant, sopant o en les sessions del “tardeo”, d’un espai únic que comptarà amb dues grans carpes.

En el festival es podrà trobar una zona d’exposició de vehicles tant històrics com actuals, així com també una àrea comercial vinculada amb el motor. També hi haurà rutes amb els vehicles pel terme d’Almenara. De fet, la primera serà demà a les 11 del matí, i una segona el diumenge a la mateixa hora. En la vesprada del dissabte la ruta serà fins a Xilxes. No faltaran al llarg dels tres dies les xarrades tècniques, exhibicions, presentació de nous productes, karting, o motocròs per a xiquets. Fora del motor també hi haurà activitats aquàtiques com el paddle surf o els kaiacs, així com els vols en avioneta, tant dissabte com diumenge. Finalment destacar que s’ha habilitat una àrea d’acampada així com per a caravanes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací