Altea, referent en turisme cultural amb el Festival Sèries Nostrum

483

Actualitat Diària

El director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos, ha inaugurat el primer Festival Internacional Sèries Nostrum, un certamen que s’estrena amb un homenatge pòstum al realitzador Chico Ibáñez Serrador, instaurant el premi que porta el seu nom i una exposició sobre la seva vida professional.

Campos ha explicat que “el suport des de Turisme Comunitat Valenciana al Festival Sèries Nostrum enforteix la projecció d’Altea com a referent en turisme cultural”. En aquest sentit, ha assegurat que “gràcies a les ajudes de Turisme CV a empreses i entitats i que fomenten la promoció de destí associats a un producte, com en aquest cas, hem pogut col·laborar amb aquest festival amb més de 21.000 euros”.

D’aquesta manera, ha assenyalat que “aquestes ajudes han d’acollir-se a paràmetres de sostenibilitat, accessibilitat, a la digitalització dels serveis turístics i que han de contribuir a la promoció dels destins, com en aquest cas”. Campos ha afegit que Altea és un bon exemple de l’especialització turística, “aquí el turisme cultural s’uneix al vacacional, al de naturalesa i al cicloturístico, entre altres”.

“A més, encara que la situació no ha beneficiat la participació exterior, la projecció ‘online ‘que ha tingut Altea en matèria cultural ha estat extraordinària”, ha destacat Campos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací