El govern d’Almenara acorda tres declaracions institucionals sobre qüestions d’interés i preocupació per la localitat

814

El grup municipal manifesta la necessitat d’esculleres en el litoral, la neteja de barrans i goles o combatre els mosquits

Actualitat Diària

Els grups municipals de l’Ajuntament d’Almenara, (PSPV, PP i Compromís) han acordat en el primer ple ordinari de la legislatura tres declaracions institucionals sobre qüestions d’interés i preocupació per a la localitat. El grup municipal pretén oferir una mirada cap al futur i manifesta la necessitat de crear esculleres en el litoral, de netejar els llits de barrancs i goles, així com de combatre la presència dels mosquits.

El primer cas, que és relatiu a la costa, a través de la Declaració Institucional acordada se li sol·licita al Govern d’Espanya que finalitze ràpidament el procés d’avaluació ambiental del projecte previst per a la costa de la localitat. Amb això, es pretén tirar cap endavant la construcció d’espigons per a frenar la regressió del litoral. A més, també se sol·licita en aquest acord que Costes licite i adjudique urgentment dites obres i s’executen ràpidament.

La segona Declaració Institucional se centra en sol·licitar a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, qui té les competències, que netege els barrancs del terme municipal així com les dues goles que té el municipi, la de Queralt i la de la Llosa.  Aquestes, són les tasques que li correspon, però que no s’hi han executat. Aquest fet ha provocat la repercussió dels últims anys en el consistori, que ha d’afrontar-les per a evitar problemes posteriors.

Finalment, la tercera Declaració Institucional, es refereix a la problemàtica presència dels mosquits. Per la qual cosa, l’Ajuntament d’Almenara se suma i acorda també la mateixa Declaració Institucional que es va aprovar recentment en la Diputació de Castelló. Així doncs, s’insta a totes les administracions el seu compromís i esforç en la lluita contra els mosquits.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací