Almenara estrena ‘La Màgia del Nadal’ un nou passatge per als xiquets i xiquetes

844

L’Associació Cultural Recull realitzarà una segona sessió demà a la vesprada

Actualitat Diària

Els més xicotets i xicotetes han començat a gaudir aquesta vesprada en l’antic ambulatori d’Almenara de la nova activitat ‘la màgia del Nadal‘ realitzada per l’Associació Cultural Recull amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara, una de les novetats més esperades de la programació nadalenca.

Es tracta de la realització d’un passatge nadalenc amb cançons i jocs pel qual els xiquets i xiquetes (i no tant) han de passar fins a arribar al patge real per a entregar les seues cartes. D’aquesta manera s’ha volgut recuperar la tradició del patge per a recollir les demandes dels xiquets i xiquetes als Reis Mags, incorporant-lo al final del passatge que té una temàtica adaptada a l’època i als més xicotets. El passatge tindrà una segona sessió demà de 18.00 a 20.30 hores, encara que si hi haguera gent al final, aquest continuarà fins que no quede ningú en cua.

passatgenadal9Així s’entra en l’antic ambulatori pels jardins per a iniciar el recorregut de manera gratuïta. Allí els més xiquets són rebuts per donyets i gnoms, per a després a poc a poc anar descobrint històries per les diverses habitacions. Així, per exemple, han d’aconseguir il·luminar l’estrela de Nadal després d’escoltar un conte, participar en els jocs que proposa la iaia, conéixer a la fada del sucre o visitar una fàbrica de joguets molt especial. Al final del passatge estarà el patge real, on els xiquets i xiquetes podran entregar les seues cartes per als Reis Mags o fins i tot realitzar-se un fotografia per a recordar la visita (aquestes s’hauran d’abonar) ja que hi haurà un fotògraf present.

Els components de Recull han preparat per a l’ocasió l’antic ambulatori amb una decoració acolorida i nadalenca, així com també l’han equipat per a la realització d’efectes especials tant de llum com de so que es poden veure a través de tot el passatge. Tant Recull com l’Ajuntament d’Almenara han volgut agrair la col·laboració en l’esdeveniment a tots els comerços i persones que han aportat el seu “granet d’arena” així com a totes les persones que estan visitant “la màgia del Nadal”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací