Almenara inicia els treballs de desinfecció de contenidors i espais públics

837

Esports de l’Ajuntament juntament amb els clubs esportius del municipi han organitzat per a demà l’activitat en xarxes socials titulada ‘Esport Indoor Almenara’

Actualitat Diària

Una vegada han passat les pluges, l’Ajuntament d’Almenara ha començat la desinfecció dels espais públics de la localitat. De fet el primer objectiu s’ha centrat en els contenidors que hi ha en el municipi, per a continuar amb els accessos a supermercats i a accessos a espais públics. Les tasques s’estan realitzant per part de la brigada municipal d’obres i serveis a la qual s’ha sumat Protecció Civil d’Almenara. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la importància de desinfectar aquests punts per a aconseguir una major higiene” i ha destacat una vegada més “la predisposició i el treball tant de la Brigada Municipal com també de Protecció Civil“.

DESINFECCIO1Esport indoor

D’altra banda, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara, juntament amb els clubs esportius del municipi han organitzat per a demà l’activitat en xarxes socials titulada “Esport Indoor Almenara” per la qual es convida al fet que a les 10 del matí es penge i compartisca en xarxes un vídeo de 60 segons realitzant un entrenament o exercici físic a casa. Aquest vídeo s’etiquetarà amb #EsportIndoorAlmenara i també indicant al club esportiu al qual es pertany.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací