Almenara clausura la platja Casablanca durant la nit de Sant Joan

649

També quedarà prohibida la celebració de fogueres, així com qualsevol activitat que supose concentració de públic en l’entorn

Actualitat Diària

La Platja Casablanca d’Almenara estarà demà a la nit tancada al públic amb motiu de l’actual crisi sanitària de la Covid-19. Aquesta mesura presa a través d’un decret d’alcaldia s’ha realitzat davant la celebració de la nit de Sant Joan, que podria ser massiva i, en conseqüència, comportar un alt risc de transmissió del virus, per la qual cosa s’ha pres el criteri de prevenció.

Per tot això, segons el decret municipal, la Platja Casablanca d’Almenara estarà tancada al públic des de les 20.00 hores del dia 23 de juny de 2020 fins a les 8.00 hores del dia 24 de juny de 2020, per la qual cosa quedarà prohibit durant el tancament, tant el bany en aquesta, com qualsevol altra activitat dins de la platja, així com romandre en la mateixa. Per tot això, també quedarà prohibida la celebració de fogueres, així com qualsevol activitat que supose concentració de públic en l’entorn de la platja.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací