Alcalà-Alcossebre engega la campanya ‘SomEquip A’ per reactivar el turisme local

609

Aquesta acció inclou un Concurs de Fotografia en xarxes socials, els premis de les quals han estat aportats pels establiments de Alcossebre

Actualitat Diària

Els veïns d’Alcalà-Alcossebre de la localitat ja poden passar a recollir els cartells de l’acció #SomosEquipoA que es distribueixen a l’Ajuntament (C/Puríssima, 21), en les oficines municipals de Alcossebre (Av. València, 68); i en l’Oficina Tourist Info (Plaza Vistalegre s/n)

Aquests cartells estan inspirats en el logotip turístic del municipi, una A majúscula i confirmen la implicació de tots els veïns amb l’activitat turística, un dels sectors amb major pes en l’economia local.

Els cartells, dels quals s’han editat més de 3.000 exemplars, llueixen ja en comerços i establiments turístics i des d’avui poden recollir-los aquelles persones que vulguen expressar el seu compromís amb Alcalà-Alcossebre.

Aquesta acció inclou un Concurs de Fotografia en xarxes socials, els premis de les quals han estat aportats pels establiments de Alcossebre, i en el qual podran participar els veïns d’Alcalà de Xivert i Alcossebre que ho desitgen. El concurs es posaran en marxa els pròxims dies i d’ells s’informarà en les xarxes socials, en els perfils de l’Ajuntament i de Turisme.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha destacat que “amb aquesta acció volem deixar clar que Ajuntament, empreses locals i veïns i veïnes treballem en equip per al nostre municipi en pro de la reactivació econòmica i per a recuperar-nos de la greucrisieconòmica que ha suposat la pandèmia de Covid-19”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací