L’app de la Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora ja té més de 550 descàrregues en tres caps de setmana

1327

Els negocis participants en aquesta mostra ja han passat la barrera de les 15.000 tapes

Actualitat Diària

L’app de la Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora té ja un total de 553 descàrregues des de que va començar aquesta promoció que afronta ja el quart cap de setmana després d’arribar als 15.000 plats servits.

D’aquestes descàrregues, 380 corresponen a mòbils Android i altres 73 a mòbils amb sistema IOS. A més, altres 100 persones han actualitzat l’App que ja tenien en els seus dispositius d’edicions anteriors i en la qual l’organització ha introduït novetats.

Entre les funcions més útils d’aquesta aplicació, destaquen la possibilitat de veure imatges dels plats i valorar amb fins a cinc estels les receptes després de tastar-les. Els usuaris també poden conèixer la ubicació exacta dels negocis en el mapa de la localitat i establir rutes per a arribar fins a ells des del punt en el qual es troben.

“L’App té una doble utilitat, que la fa atractiva tant per a aquelles persones que coneixen el municipi com per als visitants, que necessiten informació específica sobre la localització dels bars i restaurants”, ha destacat el regidor de Comerç, Roger Beltrán. “Volem que el públic compte amb tota la informació per a organitzar el seu recorregut, per la qual cosa la guia de locals, la seua situació i la informació sobre les 54 tapes disponibles també figura en fins a 15 marquesines distribuïdes per tota la localitat”, ha recordat Beltrán.

La celebració de la Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora s’estendrà fins al 29 d’abril. Un total de 18 bars i restaurants del municipi col·laboren en aquesta vuitena edició de l’esdeveniment gastronòmic, en el qual els comensals poden gaudir d’un plat combinat amb una beguda per un preu únic de tres euros.

La clientela també podrà votar les seues tapes favorites en els establiments, una participació per la qual entraran en el sorteig de cinc sopars oferits per Divino Vins, Talleres Queral, Aproca, Tambors de Passió i  la pròpia Regidoria de Comerç, principals patrocinadors de l’esdeveniment. Així mateix, podran portar-se un lot de vi  blanc Flor de Taronger (Bodegas Flors), un altre del negre Biberius roure (Bodegas Comenge) i un altre de Tentación verema (Bodegas Martínez Corta), brous que se serveixen la VIII Ruta de la Tapa i el Vaig veure.

Els negocis adherits a l’esdeveniment són Cafeteria Ximo, Tasca TM, El Paladar del Mercat, Casa Xavi, Duo Gastrobar, Cafeteria Laura, Cafeteria Jasmi, Olisec, La Cuinera, Solera, La Rúa Restobar, Sidrería Sanabria, Casa Elena, Toma Tapa, Casa María, Cafeteria Noelia i Casa Charo, tots situats en el nucli urbà. En el districte marítim, les tres tapes d’aquesta ruta es poden degustar en la Pizzeria di Maria.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací