Almassora trau a licitació per 217.000 euros la millora i manteniment de l’enllumenat municipal

697

El nou contracte entrarà en vigor l’1 de novembre, després de la valoració d’ofertes rebudes

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora ha tret a licitació el contracte de manteniment integral de l’enllumenat públic i instal·lacions elèctriques d’edificis municipals per 217.800 euros a l’any. La prestació del servei té com a fi principal assegurar la continuïtat de les instal·lacions, realitzar un manteniment preventiu d’aquestes, així com les reparacions, reposicions, reemplaçaments o modificacions necessàries.

El nou contracte entrarà en vigor l’1 de novembre, després de la valoració d’ofertes, que estableix els següents criteris: menor import de l’oferta econòmica, del subministrament de material, per a treballs d’instal·lacions provisionals, preu de mà d’obra i mitjans per al cas d’actuacions especials i millores al servei.

Així, segons figura en el plec, l’empresa efectuarà inspeccions per a valorar estats i situacions que puguen ocasionar deficiències en la prestació del servei, perjudici en l’elements instal·lats o accidents a persones o coses, minimitzant així les operacions d’urgència, a conseqüència d’avaries o fallades imprevistes.

D’altra banda, bimensualment comprovarà l’encesa i apagat dels centres de comandament, i en el seu cas corregirà els horaris dels rellotges que presenten derivacions respecte a la correcta encesa i apagat. Així mateix, cada dos mesos efectuarà una inspecció nocturna de l’enllumenat exterior per a verificar el correcte funcionament de tots els punts de llum. Per a això efectuarà mesuraments en punts significatius de la via pública a determinar pels serveis tècnics municipals a fi de generar una estadística.

Dins de les labors de manteniment, conservació i reposició de les instal·lacions d’enllumenat públic i dependències municipals, l’adjudicatari estarà obligat a la reparació immediata de qualsevol avaria o desperfecte greu que puga posar en perill la seguretat de les persones en el termini màxim 30 minuts des de l’avís. Per a això disposarà d’un servei de guàrdia 24 hores els 365 dies de l’any.

D’altra banda, el plec estableix també la infraestructura elèctrica provisional necessària per a la il·luminació i preses de corrent en casetes, actes, concerts o qualsevol esdeveniment puntual com el Recinte Fester, el casal del vi, la fira de Sant Andreu o les places d’Espanya i Pere Cornell durant les festes patronals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací