Almassora i Iberdrola renoven la seua col·laboració per ajudar els clients més vulnerables

Treballaran per a assegurar l'immediat restabliment energètic en el cas de suspensió

2456

ActualitatDiària

L’edil de Serveis Socials d’Almassora, Diana Bellliure, s’ha reunit amb representants de la signatura energètica Iberdrola per a renovar el seu compromís de protegir els clients més vulnerables.

Així doncs, l’objectiu del departament que dirigeix Belliure i la companyia és establir els mecanismes de coordinació necessaris per a evitar la suspensió del subministrament elèctric o de gas per impagament de la factura als ciutadans econòmicament desfavorits. Així mateix, ambdues parts treballaran per a assegurar l’immediat restabliment energètic en el cas que ja s’haja procedit a la suspensió.

Per la seua banda, Iberdrola ha presentat davant el personal municipal el funcionament del nou bo social, de manera que els clients en risc d’exclusió puguen fer front a l’electricitat de les seues llars. Cal recordar que la companyia i el consistori mantenen acords en matèria de pobresa energètica des de desembre de 2015, quan Almassora va activar el seu pla integral per a garantir el subministrament d’aigua, gas i electricitat a tota la ciutadania.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací