Almassora i Borriana reprendran el servei d’autobús fins a l’UJI el 10 de setembre

989

Actualitat Diària

L’autobús que connecta la Universitat Jaume I amb Almassora i Borriana prestarà servei de nou a l’inici del curs 2018-2019, dilluns 10 de setembre. Així ho arreplega el contracte que subscriurà l’Ajuntament d’Almassora amb la companyia HICID i que permetrà que tots dos consistoris puguen prestar el servei a l’estudiantat fins a l’adjudicació del contracte, per a la qual el consistori ja ha iniciat el procés de licitació pública.

Les regidories de Joventut d’Almassora i Borriana han obert també el termini perquè l’alumnat puga obtenir els abonaments mensuals, trimestrals i per a tot el curs, amb un cost de 20, 50 i 120 euros, respectivament. La venda d’aquests abonaments està limitada a les persones matriculades en el centre universitari durant el pròxim curs, per la qual cosa necessari aportar una fotografia grandària carnet per a garantir que el passe només siga utilitzat pel seu titular. En el cas d’Almassora, la sol·licitud de les targetes de viatge haurà de realitzar-se en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC).

“La utilitat d’aquest servei públic està més que demostrada després que, el passat curs, transportara a més de 18.000 viatgers”, ha assegurat el regidor de Joventut d’Almassora, Xavier Trenco. L’edil ha destacat que “tots els informres de viabilida económoca avalen aquest transport, que prestem a un preu molt econòmic que ho fa realment útil per als i les joves i per a les seues famílies”.

Així doncs, després del conveni subscrit per tots dos municipis el passat mes de juliol, serà l’Ajuntament d’Almassora l’encarregat de convocar el concurs públic per a la contractació del servei, el cost anual del qual benvolgut serà de 51.571,71 euros. L’acord també arreplega que aquesta localitat sufragarà el 40% de les despeses del tranporte, mentre que Borriana assumirà el 60% de l’import final en comptar amb més usuaris.

Els horaris

Durant el pròxim curs, l’autobús fins a la UJI oferirà de nou set trajectes diaris. Les eixides des de l’Avinguda Jaime Chinarro de Borriana seran a les 7.00, 8.10 i 14.00 hores. El servei recorrerà també les avingudes dels Corts Valencianes i 16 de Julio, fins a arribar a la plaça Santa Isabel d’Almassora i a les calles Constitució i Boqueras, des d’on partirà fins a la plaça de l’Àgora de la UJI. Aquesta última serà el punt de partida dels trajectes de retorn, que realitzarà a les 13.15, 14.45, 19.15 i 21.15 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací