Almassora reformarà l’estació de tren eliminant l’enrajolat i pintant l’edifici

1419

Actualitat Diària

L’estació de tren d’Almassora millorará les seues infraestructures a partir del mes de març amb les reformes que acometra Renfe en aquesta parada. Els responsables de Renfe han traslladat avui a l’equip de govern d’Almassora la seua intenció de reformar l’estació de tren de la localitat durant el mes de març per a millorar la imatge que ofereix el baixador als usuaris. L’actuació inclou la retirada de l’enrajolat interior, la millora de l’andana, la pintura de l’edifici i un increment de la il·luminació de l’entorn.

La reunió mantinguda aquest matí en la pròpia estació entre el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, i els responsables de zona de Renfe, en la qual també ha participat el Servei Municipal de Manteniment i Logística, ha permès avançar la intervenció que Renfe escometrà en aquest primer trimestre de l’any després de les millores ja executades en la zona d’aparcament.

D’aquesta manera, l’actuació suposarà la retirada de l’enrajolat interior de l’edifici, deteriorat pel pas del temps. En el seu lloc, l’empresa optarà per pintar el bloc i així endreçar un espai freqüentat diàriament. La neteja de la façana per a garantir la seua conservació o la solució a possibles esquerdes figuren en aquesta intervenció amb càrrec al pressupost de l’entitat pública.

D’igual forma, ha donat el seu vistiplau a la millora de la il·luminació de l’entorn que ha proposat el regidor de l’àrea amb sis punts de llum. L’objectiu és ampliar la visibilitat i així incentivar la seguretat d’aquest espai deshabitat després de la defunció de la persona que ocupava l’habitatge situat en la primera planta. De fet, Trenco ha aprofitat la trobada d’aquest matí per a retornar les claus del domicili als responsables de Renfe, titular de l’edifici.

La jardineria exterior també està inclosa en les millores pactades entre les dues parts i se suma així a la inversió propera als 30.000 euros que ha realitzat l’Ajuntament d’Almassora en els últims dies en l’exterior de l’estació. L’obertura d’una zona d’aparcament, la delimitació d’àrees per a vehicles particulars i d’emergències, la creació de passos de vianants per a connectar el carrer de l’Estació amb l’entrada a l’edifici i l’adequació de les voreres per a garantir l’accessibilitat conformen la inversió realitzada amb càrrec a Serveis Públics.

Renfe ha valorat positivament aquesta intervenció en coincidir amb l’equip de govern en què “l’estació és una porta d’accés a Almassora com qualsevol de les altres entrades i ha d’adequar la seua imatge a la qual volem oferir al visitant, allunyada de la deterioració que ha mostrat en els últims anys”, segons Joan Antoni Trenco.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací