Almassora engega aquest dissabte el ‘bus de la marxa’ fins a Benicàssim i el Grau de Castelló 

1385

Actualitat Diària

El ‘bus de la marxa’ que l’Ajuntament d’Almassora habilita cada estiu connectar el municipi amb Benicàssim i el Grau de Castelló cada dissabte començarà a funcionar el pròxim 7 de juliol. El servei es mantindrà actiu fins al 25 d’agost i, també com cada any, el bitllet no tindrà cap cost per als viatgers.

Almassora - cartel bus de la marxaAmb aquest transport públic, el consistori ofereix “una alternativa al cotxe particular per a connectar Almassora amb les zones d’oci dels municipis propers”, ha destacat l’edil de Joventut, Xavier Trenco. El regidor ha destacat que “la gran majoria dels usuaris són persones joves pel que amb aquest servei contribuïm a la seua seguretat”.

Cada nit de dissabte, el ‘bus de la marxa’ realitzarà dos trajectes d’anada (amb eixida a les 23.00 i les 00.30 hores) i tres de retorn (a les 3.30, 5.00 i 6.30 hores). Pel que fa al municipi d’Almassora, les dues primeres parades estaran situades en el districte marítim (en el centre de Carabineros i en el complex comercial La Mediterrània) mentre que altres dues estaran en el nucli urbà (Plaça Santa Isabel i carrer Boqueres, 74). Els punts de destinació seran la plaça del Mar del Grau de Castelló i el carrer Corts Valencianes de Benicàssim i el viatge de tornada tindrà les mateixes parades en ordre invers.

Cal assenyalar que els serveis especials del ‘bus de la marxa’ figuren entre els transports més utilitzats per les veïnes i veïns d’Almassora durant els caps de setmana. El passat estiu, al voltant de 3.150 usuaris van utilitzar l’autobús per a desplaçar-se als municipis propers. D’altra banda, la connexió amb el nucli urbà de Castelló durant les festes de la Magdalena de 2018 va superar els 2.700 viatgers, mentre que els serveis de Nadal i Pasqua van fregar els 250 i el de Sant Joan va tindre prop de 320 usuaris.

Així mateix, la Regidoria de Participació Ciutadana també facilitarà durant l’estiu el transport fins al paratge de Santa Quitèria. L’autobús urbà realitzarà tres trajectes diaris d’anada i tornada fins a la zona d’ermita (9.30, 13.00 i 18.00 hores) i dos viatges els dissabtes (9.30 i 13.00 hores).

Tal com ha explicat la regidora de l’àrea, Susanna Nicolau, “la concessió de servei que el Consell fa a l’estiu per a l’autobús de la platja ha suposat que alguns horaris es duplicaren”, motiu pel qual en el consistori han optat per “substituir aquests trajectes a la costa per trajectes a Santa Quitèria”. L’objectiu és que “el transport públic permeta als veïns gaudir del paratge a l’estiu i als residents en la zona tenir connexió amb el centre urbà”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací