Almassora dona l’arròs de Les Calderes a les residències de la tercera edat i majors depenents

653

L’equip de cuiners, més reduït que habitualment, portarà avant el guisat d’arròs a porta tancada

Actualitat Diària

Recordar l’esperit de solidaritat de Les Calderes i premiar el sofriment del col·lectiu més vulnerable durant la pandemia de coronavirus. La Regidoria de Festes i la Junta Local de Festes han acordat que l’equip de cuina d’aquest popular plat d’Almassora guise un parell de calderes simbòliques just en un mes, el pròxim 22 de maig, festivitat de Santa Quitèria, per a repartir arròs en les dues residències de la tercera edat i a domicili a les persones beneficiàries dels diferents programes d’atenció a majors.

“La suspensió de les festes de Santa Quitèria ens privarà de la celebració més important de la setmana gran, però volem que aqueix gest de solidaritat que sempre han simbolitzat Les Calderes arribe en aquesta ocasió al col·lectiu que més està patint la pandèmia de coronavirus: les persones majors”, segons ho ha destacat la regidora de Festes, Isladis Falcó.

Al marge de les persones internes en les dues residències de la tercera edat d’Almassora, l’Ajuntament entregarà a domicili les corresponents cassoles de fang als qui habitualment utilitzen el Servei de Teleayuda (136), Menjar a Casa (10), Major a Casa (9), Servei d’Assistència Domiciliària per dependència (13) i Servei d’Assistència Domiciliària Municipal (14). També rebran la seua ració d’arròs les 15 persones usuàries del Centre de dia. És a dir, 197 beneficiaris, a més dels interns en la residència municipal i Santa María Rosa Molas.

Així ho han acordat els departaments de Festes i Serveis Socials, que ja han facilitat els registres per a poder treballar amb previsió en el cuinat i repartiment de les racions a domicili. L’equip de cuiners, més reduït que habitualment per tractar-se d’un número molt escàs de racions, portarà avant el guisat d’arròs a porta tancada en el magatzem municipal en una jornada atípica per a la ciutadania d’Almassora.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací