L’ajuntament d’Almassora dissenya zones verdes i més seguretat viària per a obrir el col•legi Regina Violant

684

Han començat els preparatius per a reordenar l’entorn del centre educatiu de cara a la futura obertura de les instal·lacions

Actualitat Diària

Les obres del col·legi Regina Violant encaren la seua recta final i els diferents departaments municipals han començat els preparatius per a reordenar l’entorn del centre educatiu de cara a la futura obertura de les instal·lacions. D’aquesta forma, Policia Local i els departaments d’Educació, Territori i Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) han visitat el barri per a dissenyar la nova configuració.

La principal prioritat de l’equip de govern passa per garantir la seguretat viària en un espai que rebrà cada dia a centenars d’escolars i les seues famílies. Per a això cal habilitar espais en els quals puga estacionar l’autobús escolar de la platja, així com dotar de voreres amples i passos de vianants en els voltants del centre del carrer Sant Ildefons.

Una de les solucions previstes pel departament de Territori és la dotació de zones verdes a l’entorn del centre, de manera que suposen un punt intermedi d’eixida des del col·legi abans d’arribar a les carreteres més pròximes i així evitar el risc d’accidents. D’igual forma, serviran com a espai d’esplai per als més xicotets després de la jornada escolar.

També el mobiliari públic de l’entorn es reorganitzarà, de manera que no obstaculitze el pas cap al col·legi. Bancs, papereres, arbres… el nou Regina Violant necessita d’espais accessibles i ben comunicats per a garantir la seguretat dels centenars de persones que cada dia transitaran pel barri a partir del mes de setembre, quan tinga lloc l’obertura de l’edifici.

Les obres del centre avancen al ritme previst i ja permeten albirar el recinte i configurar la nova distribució d’un entorn que modificarà el seu traçat habitual per a l’activitat escolar. D’aquesta forma, el comissari de la Policia Local d’Almassora, Roberto Verdoy, ha previst una millora de la senyalització, així com punts d’entrada i eixida de vehicles d’emergències i més espais per a la mobilitat per als vianants en col·laboració amb els serveis tècnics municipals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací