Almassora activa el Mercat Central amb la III Fira del Pinxo i el Vi

654

Actualitat Diària

El regidor de Comerç, Javier Martí, ha presentat aquest matí la III Fira del Pinxo i el Vi al costat de l’organitzador de l’esdeveniment, Félix Tejeda. Com a novetat d’aquesta edició, la mostra es trasllada al Mercat Central el divendres 6 de març fins al diumenge 8 per a incloure als establiments del recinte dins d’una fira que eleva el nombre de locals participants fins als huit.

La fira obrirà les seues portes el divendres i el dissabte de les 19.00 hores fins a les 00.00, i el diumenge en jornada matinal d’11.00 a 14.00 hores. El públic podrà degustar les elaboracions i vins de Duo Gastro-bar, Casa María, La Solera, La Rua, El Mercat, Santa Quitèria, Pizzeria Di Maria i Divino. A més, les parades del mercat posaran a la venda pinxos elaborats amb productes propis dels seus negocis.

L’esdeveniment comptarà amb dues actuacions en directe dins del propi Mercat Central. El divendres, a partir de les 21 hores, Cositas Buenas delectarà als assistents amb les seues rumbes i el dissabte, des de les 20 hores, Paradita Flamenca posarà el toc flamenc de la fira. A més, durant el matí del diumenge, els xicotets que acompanyen als seus familiars comptaran amb jocs d’animació infantil.

El públic que acudisca a la III Fira del Pinxo i el Vi haurà de traure tiquets per a les consumicions, atés que no estarà permés pagar en els negocis. Per a això, l’organització ofereix dues possibilitats: en primer lloc, tres euros un punxe i una beguda; i en segon lloc, cinc euros per dos pinxos i una beguda. Cadascun dels establiments oferirà entre quatre i huit propostes diferents per a atendre un públic divers.

Tal com ha destacat l’organització, “l’objectiu és que aquesta fira es convertisca en un al·licient per a atraure a més compradors fins al Mercat Central, al mateix temps que els locals de restauració d’Almassora aprofiten per a donar a conéixer la seua oferta i generar nous clients”, segons el regidor de l’àrea. En la mateixa línia s’ha manifestat Tejeda, que ha animat a la participació durant tot un cap de setmana reservat per a la gastronomia local.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací