Almanara manifesta com a “èxit” les activitats programades a la platja Casablanca aquest estiu

506

Actualitat Diària

Amb la recent conclusió del cicle de concerts a la Biblioteca de la platja titulat “la mar de Cultures” ha acabat amb èxit la programació cultural estival a la Platja Casablanca d’Almenara que enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries necessàries per la covid-19 canviant els formats de les activitats i limitant els aforaments amb l’objectiu de realitzar activitats però amb la màxima seguretat possible. Gràcies al compliment dels protocols la programació ha sigut tot un èxit, especialment en els nous formats musicals.

Així, cal recordar que va començar amb “Música segura a la Plaça”, cicle pel qual van desfilar LeClerc, Dinette, Pleasant Dreams, Besarabia,*Tel.lúric i els grups de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara i va continuar amb la novetat de les primeres activitats en la nova seu de la Biblioteca de la Platja, amb “la mar de Cultures” que oferia música amb arrels mediterrànies i per la qual han passat Xiomara Abello i Toni Porcar Rubio; Ramon Godis i Alejandro Royo; i finalment Udiva. Aquest cicle va ser organitzat per l’associació Arrels en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament d’Almenara. Les actuacions també es van celebrar a Almassora i Torreblanca. Amb “Música Segura a la Plaça” i “la Mar de Cultures” s’ha obert un escenari musical de concerts de xicotet format amb actuacions de qualitat que es repetiran en el futur.

La programació estiuenca s’ha completat amb el capítol infantil amb la celebració del “Estiuet amb Seguretat” en el Parc Municipal on al llarg de diversos diumenges de juliol i agost s’han realitzat obres de teatre i conta-contes per als més menuts i menudes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací