Alcoi acollirà la cloenda dels concerts d’homenatge a Ovidi Montllor

420

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura oferirà al Teatre Calderón d’Alcoi, el dissabte 17 d’abril, el cinqué i últim dels concerts d’homenatge a Ovidi Montllor, que ja han passat pel Teatre Principal de València, pel Teatre Arniches d’Alacant i per l’Auditori de Castelló per a commemorar el 25é aniversari de les ‘vacances’ de l’artista alcoià.

Els concerts s’han concebut com un homenatge coral dels artistes valencians actuals a la figura d’Ovidi, amb versions dels seus temes més coneguts a càrrec d’un planter de grups i solistes com Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Smoking Souls, Mireia i Borja, Tesa, Prozak Soup, Júlia i Clara Andrés o Tardor, entre altres, a més de la presència en tots aquests actes de Toti Soler, company i amic d’Ovidi Montllor.

Aquest concert de cloenda, a la ciutat natal de Montllor, estava programat per al 6 de febrer, però la complicada situació sanitària tant a Alcoi com a la resta del país n’han aconsellat l’ajornament per a garantir la seguretat de la celebració.

Enguany fa vint-i-cinc anys de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable. La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l’ha dut a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà els artistes està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porcar.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi. Els audiovisuals han estat a càrrec d’Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l’artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.

Les entrades per al cinqué dels concerts es posaran a la venda properament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací