Els alcaldes de l’interior demanen a la població que no visite els pobles per Setmana Santa

670

La campanya ha donat principi en xarxes socials i cerca conscienciar a la gent de no prendre riscos ni posar en perill a la població de l’interior

Actualitat Diària

Els alcaldes de l’interior de la província de Castelló han iniciat una campanya perquè la gent no visite l’interior durant els dies de Pasqua. La campanya ha donat principi en xarxes socials i cerca conscienciar a la gent que no s’han de prendre riscos i, molt menys, visitar els municipis xicotets de l’interior.

L’alcalde de Torre d’En Besora, David Vicente, explica que “al·ludim a la responsabilitat individual ja que pujar a visitar els pobles pot suposar augmentar contagis i posar en risc la salut de la població que en molts casos són persones majors”.

I és que és habitual que l’interior de Castelló siga un atractiu turístic durant la Setmana Santa i que molta gent opte per visitar el poble els dies de Pasqua. “Però enguany hem de ser tots responsables i per la seguretat de tots, tothom ha de complir amb l’estat d’alarma”.

L’alcalde i diputat provincial assenyala que “ja tindrem temps d’abraçar als nostres sers estimats i de gaudir tots junts, ara la responsabilitat i la salut estan per damunt de tot”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací