Alcalà-Alcossebre vetla per la salut dels treballadors municipals i du a terme test immunològics

554

Policia Local, Servei d’Ajuda a domicili i voluntaris de Banc d’Aliments han sigut els destinataris i no s’ha detectat cap positiu

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’ha fet càrrec de la realització de proves immunològiques al personal que està en primera línia i contacte directe amb la població, amb la finalitat de detectar l’existència de possibles positius en Covid-19 i, d’aquesta manera, adoptar les mesures oportunes per a evitar contagis. A través del laboratori privat Biotec Fly s’han realitzat les proves a tota la plantilla de Policia Local d’Alcalà-Alcossebre, personal de Serveis Socials i integrants del Servei d’Ajuda a domicili i voluntaris del Banc d’Aliments. Cap dels test realitzats ha donat positiu.

Aquestes proves, que es realitzen en mostres de sang, compten amb una fiabilitat del 98,3% i determinen si s’és positiu o negatiu o si s’ha estat en contacte amb el virus, sent els resultats negatius en tots els tests realitzats en Alcalà-Alcossebre.

L’alcalde Francisco Juan ha destacat “la tranquil•litat que suposa saber que tot el personal que està en primera línia i contacte directe amb la població són negatius en Covid-19” i insistia que “vam ser dels primers Ajuntaments a sol•licitar a la Conselleria de Sanitat que es realitzaren els test al personal municipal de primera línia i, al no facilitar-nos-les, vam decidir realitzar-les pel nostre compte, ja que ho hem considerat sempre imprescindible per a tenir un control específic i eliminar possibles contagis entre la nostra població”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací