Alcalà-Alcossebre ja compta amb el nou Pla Territorial Municipal d’Emergències

1117

Entrarà en vigor amb l’homologació per part del Servei de Protecció Civil

Actualitat Diària

El ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre va aprovar per unanimitat el Pla Territorial Municipal d’Emergències, després que, en el període d’exposició pública, no es presentaren al·legacions. El Pla entrarà en vigor amb l’homologació per part del Servei de Protecció Civil. Té com a principal objectiu obtenir la màxima protecció per a les persones, el medi ambient i els béns que puguen resultar afectats en qualsevol situació d’emergència. El Pla recull tots els mitjans públics i privats de què es disposa i estableix una estructura jeràrquica per organitzar qualsevol actuació en cas d’emergència.

Aquest Pla Territorial reflecteix també que, donat el nivell risc que presenta el municipi, hauran de desenvolupar plans municipals específics per risc d’incendi forestal, inundacions i per risc d’accidents per mercaderies perilloses per carretera. El municipi queda eximit de realitzar plans per risc sísmic per accidents greus.

El regidor d’Urbanisme, José Colom, destacava “l’important esforç que ha suposat la redacció d’aquest Pla, a càrrec d’un agent de la Policia Local i la col·laboració per part d’altres departaments de l’Ajuntament, tècnics de Medi Ambient, Bombers, etc.”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací