Alcalà-Alcossebre està a Fitur 2020 posant de relleu les seues principals recursos turístics

613

Actualitat Diària

Alcalà-Alcossebre està a Fitur 2020 posant de relleu les seues principals recursos turístics que passen per la seua riquesa cultural i natural com a principals reclams. En aquest sentit, a través del material que es difon i a la tasca de promoció que es desenvolupa en els mitjans de comunicació presents en aquesta fira internacional, s’està donant a conéixer el nou Centre d’Interpretació de Santa Llúcia, que permet descobrir la importància de les troballes arqueològiques de la zona, a més d’estar enclavat en un paratge en alçada de singular bellesa, des d’on es pot albirar les illes Columbretes i un ampli territori del Baix Maestrat i la Plana Alta. Aquest nou recurs se suma a l’ampli patrimoni amb què compta el municipi, com l’emblemàtic campanar d’Alcalà, l’església de Sant Joan Baptista i el castell de Xivert, així com la ruta “L’Herència del Temple”, que discorre pel nucli històric d’Alcalà i pot realitzar-se a través d’una APP.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha destacat que “a més dels nostres atractius a nivell cultural, insistim també en els nostres recursos naturals, ja que estem en ple parc natural de la Serra d’Irta, així com en línies de treball com el turisme familiar o la millora de la qualitat dels nostres establiments, a través del sistema SICTED “.

Una altra de les novetats que s’estan donant a conèixer a FITUR 2020 és el nou motor de reserves online creat des de la Regidoria de Turisme d’Alcalà-Alcossebre i l’operador turístic Trovalia, per facilitar la gestió de reserves hoteleres i d’experiències turístiques en la localitat i promoure l’arribada de visitants, oferint alternatives també fora de la temporada alta.

Durant aquesta primera jornada de FITUR 2020, la regidora s’ha reunit amb empreses relacionades amb la implementació de les destinacions de turisme familiar, un sector en què Alcalà-Alcossebre porta treballant des de l’any 2016, amb la consecució del Segell de Turisme Familiar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací