Aerocas presenta el seu mapa de rutes en Fitur de 2020

611

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha presentat en Fitur el mapa de rutes regulars per a l’exercici 2020, en el qual la base contempla continuar creixent i aconseguir el seu rècord anual de passatgers i passatgeres.

El secretari autonòmic de Turisme i president de Aerocas, Francesc Colomer, ha comparegut al costat del director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, per a exposar les perspectives de l’aeroport de Castelló en el present any.

Colomer ha destacat que “el treball intens realitzat en les últimes campanyes permetrà que enguany l’aeroport faça un salt qualitatiu i quantitatiu, incrementant de manera substancial les connexions internacionals i les xifres de trànsit, i incidint de manera directa en el sector turístic de Castelló”.

El secretari autonòmic ha posat en valor la “efectivitat” dels plans de posicionament de l’aeroport a Europa, “que han possibilitat que enguany l’aeroport dispose de més rutes, que aquestes operen durant més temps i oferisquen un major nombre de freqüències”.

Francesc Colomer ha subratllat que aquestes connexions aèries “enllacen amb mercats emissors de primer nivell, com són Regne Unit i França, a més d’obrir la porta a altres mercats europeus amb projecció com són els d’Àustria, Polònia, Hongria i Romania”

Colomer ha posat en valor la “intensa” labor promocional que està realitzant en aquests mercats Turisme Comunitat Valenciana, en coordinació amb la Diputació de Castelló i l’empresariat del sector turístic, “a fi d’aprofitar les possibilitats que ofereixen les rutes de l’aeroport de Castelló”.

Per part seua, el director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha avançat que la previsió per a enguany és situar-se en una forqueta d’entre 165.000 i 175.000 passatgers, millorant de manera substancial les xifres de 2019 (amb un augment d’entre el 30 i el 40%), en què es van registrar 125.448 usuaris, i batent el rècord anual de trànsit de les instal·lacions.

El director de Aerocas ha detallat el mapa de rutes per a aquest 2020, en el qual hi ha confirmades huit connexions regulars amb sis destinacions europees, gestionades per quatre aerolínies. Les huit rutes convergiran durant els tres mesos d’estiu, aconseguint un màxim de 17 freqüències setmanals, el que suposa una xifra rècord per a l’aeroport de Castelló.

Joan Serafí Bernat ha valorat el “equilibri” que ofereix el de mapa de rutes de l’aeroport quant a la distribució territorial dels passatgers, “ja que l’estimació és que les connexions amb Europa Occidental i amb l’Est d’Europa generen pràcticament el mateix nombre d’usuaris”.

Connexió amb Regne Unit

L’aeroport opera en l’actualitat dues rutes a Londres: una a l’aeroport de Stansted (Ryanair) i a l’una altra al de Luton (Wizz Air). Bernat ha ressaltat la rellevància de la doble connexió britànica. Segons ha assenyalat, totes dues rutes ofereixen fins a cinc freqüències a la setmana i la previsió és que, entre les dues, sumen prop de 60.000 passatgers al llarg d’enguany.

A més, l’aeroport disposa d’una connexió anual a Bucarest (Wizz Air), amb dues freqüències setmanals en temporada d’hivern i que augmenta a tres vols a la setmana durant el període d’estiu (de final de març a final d’octubre).

El 2 de març es reprén la ruta de Budapest (Wizz Air), que disposarà de dues freqüències setmanals, i el 30 de març s’inaugura la de Viena (Wizz Air), també amb dos vols setmanals.

El 14 d’abril s’estrena la ruta a Marsella (Volotea), que disposarà d’un vol setmanal; el 15 de juny torna la de Katowice (Wizz Air), amb dues freqüències setmanals; i entre l’1 de juny i el 13 de setembre funcionarà una segona ruta a Bucarest operada per Blue Air, amb dues freqüències setmanals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací