Alcalà-Alcossebre consolida el jaciment arqueològic de Santa Llúcia

820

S’està actuant delimitant els àmbits de les excavacions arqueològiques per fases històriques i es millora l’accessibilitat

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre està actuant en la consolidació del jaciment arqueològic de l’ermita de Santa Llúcia per facilitar que tots els que el visiten puguen entendre millor la seua importància històrica. En les últimes setmanes, s’ha actuat construint estructures de fusta i pedra en sec que delimiten cada estrat en què s’han localitzat restes a les últimes campanyes. Així, són més visibles les restes del castell medieval o les troballes de l’Edat del Ferro localitzats en les últimes campanyes.

Santa Llucia AlcalàTambé s’ha millorat l’accessibilitat al jaciment, amb graons de terra i s’instal•laran pilones de fusta. En tot moment s’han utilitzat materials respectuosos amb l’entorn.

Les visites guiades a l’entorn arqueològic de l’ermita de Santa Llúcia han tingut una important acollida en els últims anys, generant un interès molt destacat com a atractiu turístic i patrimonial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací