Alcalà-Alcossebre realitza prop de 40 repartiments d’aliments i medicaments a adomicili a més de 45 assistències psicològiques per telèfon

695

Es coordinen peticions d’ajudes d’emergència social i s’han sumat nous voluntaris per col•laborar en aquestes tasques

Actualitat Diària

Alcossebre està prestant serveis especials per tal d’ajudar a veïns i veïnes mentre dure l’estat d’alarma, facilitant així l’obligació de no eixir de casa. Des de la seua posada en marxa el dilluns 16 de març, el repartiment d’aliments i medicaments ha realitzat 37 serveis, principalment persones grans que no compten amb col•laboració familiar al municipi. També s’han gestionat i donat resposta a peticions que s’han traslladat des d’altres recursos, com els centres de salut. Aquest servei es coordina des dels Serveis Socials de l’Ajuntament i es presta a través de la xarxa de voluntaris de l’Associació de Recursos Sanitaris Azahar. De fet, els voluntaris s’han incrementat en els últims dies.

El telèfon d’atenció psicològica i suport emocional ha atès 45 serveis, inclosos les trucades realitzades a persones que ja comptaven amb el suport dels Serveis Socials Municipals, com a víctimes de violència de gènere o en situació d’especial vulnerabilitat. A més, se segueix prestant el servei d’Ajuda a Domicili, per facilitar les tasques bàsiques del dia a dia a persones amb mobilitat reduïda i s’ha ampliat el servei de Menjar a Casa. Des de Serveis Socials s’atenen i coordinen totes les peticiones que puguen arribar amb especials problemàtiques, com el trasllat d’un veí a l’Hospital de Vinaròs per a un tractament ja pautat que només pot rebre al centre hospitalari.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací