Agricultura destina 450.000 euros per al foment de la innovació tecnològica a través de finques

503

Actualitat Diària

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la Resolució de la Consellera per la qual es convoquen les ajudes per al foment de la innovació tecnològica a través de finques o explotacions col·laboradores.

La línia d’ajudes, dotada amb 450.000 euros, és finançada totalment amb fons de la Conselleria i té per objecte generar i finançar una xarxa de transferència de tecnologia mitjançant el suport a finques o explotacions que presentin projectes orientats a l’adaptació al canvi climàtic, la producció sostenible, l’eficiència o l’economia circular.

Els persones beneficiàries de l’ajuda són titulars de finques o explotacions tant agrícoles com ramaderes de la Comunitat Valenciana, que presentin un projecte innovador i d’experimentació amb objectius relacionats amb l’adaptació del material vegetal a les condicions de canvi climàtic i a l’escassetat de recursos hídrics ambientals, amb models de producció i transformació agroecològica i sostenible i amb la reducció de la contaminació i/o l’estalvi energètic en la producció agroalimentària.

La potenciació i valorització dels recursos genètics autòctons vegetals i animals o la reutilització i valorització dels residus agraris i agroalimentaris, també són iniciatives que poden optar a les ajudes fins a un màxim de 15.000 euros.

Les persones interessades disposen d’un termini de 15 dies hàbils per a la presentació de les sol·licituds i els projectes es podran realitzar fins al fins al 10 de novembre de 2021.

Aquest és el tercer any de convocatòria d’aquesta línia d’ajudes a la qual es van acollir 27 projectes en 2019 i altres 25 en 2020, superant el mig centenar de propostes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací