Agricultura convoca les ajudes a la reestructuració i reconversió de raïm

614

Actualitat Diària

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha convocat les ajudes a la reestructuració i reconversió de vinya de la Comunitat Valenciana per a operacions que finalitzen en la campanya 2020-2021, a l’empara del programa de suport al sector vitivinícola espanyol 2019-2023.

Aquesta mesura, que es pot consultar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ( consultar ací),
és aplicable a vinyes que es destinen a la producció de raïm per a la vinificació.

Aquestes ajudes, per viticultors i futurs viticultors, permeten subvencionar la reimplantació de vinyes, la reconversió varietal i la millora de les tècniques de gestió de vinyes.

Els sol·licitants que vulguen acollir-se a aquesta mesura de reestructuració i reconversió de vinyes han de presentar les seues peticions entre l’1 i el 15 d’abril de 2020.

Per a l’emplenament i presentació de les sol·licituds d’ajuda s’ha d’utilitzar l’aplicació informàtica dissenyada per a l’ocasió per la Conselleria, (consultar ací).

Aquestes ajudes són finançades íntegrament pel Fons Europeu Agrícola de Garantia Agrària (Feaga). La convocatòria inclou un annex en el qual es reflectisquen les accions subvencionables en reestructuració i reconversió de vinyes, amb els imports màxims per hectàrea, planta i unitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací